Trakaste zavese

 

Trakaste zavese:

U ponudi imamo dve osnovne vrste trakastih zavesa u zavisnosti od Vaših želja mogu se izraditi od platnene tkanine ili aluminijuskih traka.

 -TRAKASTE ZAVESE PLATNENE

-TRAKASTE ZAVESE ALUMINIJUMSKE

Trakaste zavese su elegantno i moderno rešenje za dekoraciju vaseg poslovnog ili stambenog prostora. Najčešće se koriste za pokrivanje velikih otvora, širokih izloga kao i za unutrašnje pregrađivanje prostorija.

Veoma su jednostavne za upotrebu i održavanje.

Trakaste zavese se mogu otvarati jednostrano na jednu stranu ili dvostrano od sredine ka krajevima.

      

Sastoje se iz niza traka koje mogu biti širine 127 mm ili 89 mm. Trake se pomeraju pomoću lančića, a radijus njihovog okretanja je 180 stepeni sto omogućuje laku regulaciju nivoa osvetljenosti prostorije.

U ponudi nudimo preko 50 različitih dezena traka izrađenih od plastificirane antistatičke, antibakterijske i nezapaljive tkanine koje ne skupljaju prašinu i ne upijaju neprijatne mirise.


TRAKASTE ZAVESE PLATNENE

Platnene trakaste zavese izradjujemo od platnenih traka sirine 127mm ili 89mm. U ponudi imamo preko 50 razlicitih boja i dezna platana. Izradjuju se od scochguard, shantung i screen platana.

Platnene trakaste zavese su veoma jednostavne za upotrebu i odrzavanje. Platna su tretirana antibakterijskim sredstvima i otporna su na razvoj bakterija.

Screen trakaste zavese se izradjuju od specijalne nezapaljive tkanine i imaju antibakterijsku zaštitu, samim tim su pogodne za bolnice, ordinacije i druge objekte koji zahtevaju takav tip zavesa.

Izbor boja i dezena:

Scochguard:

8601 8602                           

Shantung:

        

Screen: 

          

Blackout:

        


TRAKASTE ZAVESE ALUMINIJUMSKE

Aluminijuske trakaste zavese izrađujemo od aluminijumskih traka širine 89mm. Izuzetno dekorativno deluju u svim prostorijama a zadovoljavaju i kriterijume sanitarnih uslova pa se često koriste u zdravstvenim ustanovama.

U ponudi imamo standardnu sivu boju aluminijumske trake, koja može biti puna ili rupičasta (perforirana).

Izbor: